webinaråret 2021

Våre mest populære webinar i 2021

Forskningskonferansen, HR-strategi, bokbad, webinar om hvordan dine neste 15 år i arbeidslivet blir dine #15beste. Det var lesernes mest populære nett-seminar i år.

Av Berit Solli, 17. desember 2021

erik-wold

Webinar om HR-strategi. (skjermdump ved: MB Pedersen)

Gjennom året har Senter for seniorpolitikk både holdt foredrag ute i virksomhetene, og arrangert godt besøkte webinar på våre nettsider. Se alle webinarene her.

Forskningskonferansen

Det mest populære var årets tradisjonelle høydepunkt, den veletablerte Forskningskonferansen 29. oktober. Se presentasjoner og opptak her.

HR-strategi

Nummer to på listen over populære nettarrangement er webinaret i februar om HR-strategi, med debatt mellom HR-direktøren i Kartverket Hans-Petter Karlsen, konsulent Jon Fredrik Alfsen, advokat Erik Råd Herlovsen og direktør Kari Østerud, under ledelse av programleder Erik Wold.

Internasjonal boklansering

Tredje mest populære event i 2021 var bokbadet med lansering av den nye og engelske boken med NIFU-forsker Dorothy S. Olsen og Fafo-forsker Anne Inga Hilsen. Boken er om verdien av seniorkompetanse.

Slik blir dine 15 neste år i arbeidslivet dine 15 beste

Rett utenfor pallen kommer webinaret vårt fra mai om hvordan de neste årene i arbeidslivet kan bli de beste. Her er det våre egne foredragsholdere Kari Østerud, Jon Fjeldstad, Roger Moen og Olav Eikemo som gir en smakebit av vår foredragsvirksomhet. Hvis du vil at en av dem skal holde foredrag hos dere i 2022, ta kontakt her, så tilpasser vi opplegget til hva dere trenger!