Bli med på toget når det går

Power Ladies e24 intervjuer Mette Bugge

E24s podkast Power ladies har fått en taletrengt Mette Bugge i studio. Hun forteller om å se muligheter i endringer, og om å sørge for å bli med toget når det går - uansett alder.

Av Berit Solli, 14. oktober 2022

Mette Bugge har skrevet boken "Senior. Veien til et langt og lykkelig arbeidsliv". Foto: Anna Julia Granberg

Om du pleier å høre podkast på litt økt hastighet, kan du bare justere ned tempo når du setter på intervjuet med den entusiastiske Mette Bugge.

“Det er enda viktigere å være med på toget når det går når du er voksen. For da må du sprenge noen myter om at hvis du er over 60, da er det lissom litt ut med deg,” sier Mette.

Hør intervjuet med Mette på Spotify her.

Tidligere sportsjournalist i Aftenposten forteller om 44 år med endringer i avishuset. Hun har gutset på nå hun har møtt nye måter å gjøre ting på. Hun liker å høre folks livshistorie på toget. Og hun forteller om sin bok “Senior – veien til et langt og lykkelig arbeidsliv“.

Bedriftsbesøk

Mette og seniorrådgiver i Senter for seniorpolitikk Jon Fjeldstad besøker for tiden noen bedrifter for å høre om hvordan de har jobbet med sin seniorpolitikk. Les historiene her, om Visma, Rauland høgfjellshotell, Glencore, Møllerstad, og flere.

Mette forteller at Senter for seniorpolitikk kan komme til deg og gi råd om hvordan du klarer å holde på dine seniorer lengst mulig.

Sportsjournalist om et langt lykkelig arbeidsliv

Bokbad med Mette Bugge

Skal vi komme til dere, også? Ta kontakt her.