Hør intervju med Østerud

Podkast og webinar med Naturviterne

Fagforeningen Naturviterne setter seniorpolitkk på dagsorden for sine medlemmer med både dagens podkast og webinar på tirsdag 18.

Av Berit Solli, 14. april 2023

Hør podkasten her.

NaturviterPODDEN inviterer gjester som deler historier og gir medlemmer og andre innblikk og kunnskap om fagene som vi er opptatt av. Du får også høre mer om livet i og rundt fagforeningen Naturviterne.

I denne podkasten intervjuer Torbjørn Hundere Kari Østerud, direktør ved Senter for seniorpolitikk, og Ingvild Irgens-Jensen, advokat Naturviterne. Tema er seniorpolitikk på arbeidsplassen.

I arbeidslivet defineres alle over 55 år som en senior. Det store spørsmålet er hvorfor det er viktig å snakke om eldre arbeidstakere i arbeidslivet.

I intervjuet kommer de blant annet inn på hvordan man kan utvikle seg som medarbeider, rekruttering av seniorer, ledelse av seniorer og seniorgoder.

Les mer og hør her.

7000 naturvitere

Naturviternes visjon er å være det naturlige førstevalget for naturvitere med et hjerte for bærekraft. Naturviterne samler over 7000 naturvitere fra hele Norge. Medlemmene har høyere naturvitenskapelig utdanning og kompetanse, og jobber i både privat og offentlig sektor. Over 400 av våre medlemmer har verv som tillitsvalgte. Naturviterne er en del av Akademikerne.

Webinar

Direktør i Senter for seniorpolitikk vil delta på webinar om seniorpolitikk vil delta på et webinar for Naturviternes medlemmer 18. april.

Hør mer her: Podcast om seniorpolitikk!

Ta kontakt med Senter for seniorpolitikk

Vi holder opplæring og foredrag for ledere, tillitsvalgte, HR og seniorer selv. Ta kontakt så kan vi komme til dere: