Synliggjør eldres ressurser og utviklingsmuligheter i arbeidslivet.

blogg

Kari Østerud (direktør, SSP) , 02.10.2017 15:37

De 15 neste skal bli de 15 beste

Denne sommeren fylte jeg 56 år, og kan nå uten tvil kalle meg en senior. Er jeg riktig heldig har jeg også i hvert fall 14-15 år igjen i arbeidslivet. Og, jeg har bestemt meg for at de neste 15 årene i arbeid skal bli de 15 beste.

Fra fageksperter vi samarbeider med og gode kolleger i Senter for seniorpolitikk, har jeg da også fått tilgang til de beste rådene om hva som er smart å gjøre.

Den viktigste personen i mitt yrkesliv er meg selv, og jeg kan faktisk ta noen grep som kan bidra til at de 15 neste blir de 15 beste. Jeg har derfor reflektert over hvilken rolle jeg har inntatt i mitt eget arbeidsliv:

  1. Er jeg i gang med en slags avviklingsprosess; eller
  2. Satser jeg på å surfe inn på opparbeidet kunnskap inn til pensjonsmålstreken eller
  3. Er jeg klar for fortsatt utvikling og kompetansepåfyll?

Skal de 15 neste bli de 15 beste har jeg ikke noe valg; jeg går for utvikling og kompetansepåfyll. Heldigvis har jeg en svært læringsintensiv jobb hvor det er store muligheter for både utvikling og kompetansepåfyll, men det er nok fortsatt smart å delta på formelle og uformelle kurs utenom jobben.
For å greie å holde meg på «utviklings- og kompetansepåfyllsporet», har jeg laget meg deg jeg kaller fem gode seniorforsetter som jeg akter å følge. I likhet med nyttårsforsetter er det sikkert ikke så dumt å dele disse forsettene med andre; da blir de litt mer forpliktende. Så her kommer mine fem seniorforsetter:

  1. Jeg skal ha innsikt i min egen kompetanse, mine personlige egenskaper og hva jeg er god på. Og, ja heldigvis har jeg mer enn nok tid til kompetansepåfyll!
  2. Jeg er ikke overkvalifisert for noe slags arbeid, men noen oppgaver kan jeg heldigvis løse så raskt og effektivt som bare det!
  3. Jeg følger med i tiden og er digital. Jeg skal være en aktiv bruker av sosiale medier, nye digitale produkter og ny teknologi. Det er ingen vei utenom!
  4. Jeg skal overraske meg selv med jevne mellomrom og si ja til nye utfordringer!
  5. Jeg skal stelle godt med nettverket mitt, både det private og profesjonelle. Her finner jeg sikkert både motivasjon og inspirasjon til å jobbe videre med seniorforsettene.
  6. Og, jeg skal slettes ikke «stå» i jobb de neste årene; da blir det vanskelig å bevege seg fremover. Målet må være å skifte tankesett fra å stå i jobb til å ta grep om egen yrkeskarriere.